Organisatie - Van Ruijven

Organisatie

Van Ruijven Makelaardij is een makelaarskantoor met een persoonlijke insteek. De aankoop van een woning of bedrijf is immers geen alledaagse zaak, en goede begeleiding is dan ook een must. Door de kleinschaligheid van ons kantoor zijn wij altijd in staat direct contact te houden met onze klanten, en hen snel te woord te staan.

Als Westlands makelaarskantoor, hebben wij ons naast agrarisch onroerend goed – met name in de glastuinbouw – tevens gespecialiseerd in woonhuizen. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van uiteenlopende objecten, evenals bij verkavelingsprojecten. Daarnaast voeren wij taxaties uit, zowel voor agrarisch onroerend goed als voor woningen.

Van Ruijven Makelaardij is lid van branche-organisatie NVM. Hierdoor is vakkundige en betrouwbare begeleiding gegarandeerd. NVM-makelaars volgen namelijk regelmatig opleidingen en trainingen, om hun kennis van de markt, en recente ontwikkelingen op de voet te volgen.

Medewerkers

Jeroen van Ruijven
Jeroen van Ruijven is in december 2000 beëdigd als makelaar, voor de rechtbank te ’s-Gravenhage. Daarnaast is hij sinds oktober 2001 registermakelaar en -taxateur. Hij heeft een aantal jaren bij een gerenommeerd makelaarskantoor in het Westland gewerkt. In 2002 richtte hij Van Ruijven Makelaardij op. Jeroen van Ruijven kent zijn klanten en stelt alles in het werk om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn.