Aankoop - Van Ruijven

Aankoop

Van Ruijven Makelaardij is bedreven in aan- en verkoopbemiddeling van woningen en agrarisch onroerend goed. Daarnaast hebben wij de nodige ervaring op het gebied van verkaveling.

Agrarisch
Van Ruijven Makelaardij is expert op het gebied van aan-, verkoop en taxatie van agrarisch onroerend goed. Tevens zorgen wij ervoor dat het aankooptraject goed verloopt en u achteraf niet voor nare verrassingen komt te staan.

Wij houden het aanbod voor onze klanten nauwlettend in de gaten, en nemen meteen contact op zodra wij de gegevens van nieuwe objecten hebben ontvangen.
De bezichtiging en aankoop van agrarisch onroerend goed vereist veel specialistische kennis. Wij bekijken zaken als bodemonderzoek en groenlabelcertificaten, onderzoeken de financieringsmogelijkheden, en gaan voor u na hoe het zit met overname van bijvoorbeeld personeel, gewassen en apparatuur.
Hebben de onderhandelingen geleid tot een overeenstemming, dan ondersteunen wij het gehele traject, tot aan de oplevering van het geheel.

Bent u geïnteresseerd in begeleiding bij de aankoop van agrarisch onroerend goed, klik hier.

Woningen
Van Ruijven Makelaardij beschikt altijd over een zeer recent overzicht van het beschikbare woningaanbod. Wij brengen onze klanten dan ook op de hoogte van nieuwe objecten, al voordat de woningen op Funda te vinden zijn.
Bent u geïnteresseerd in een woning, dan begeleiden wij u bij de bezichtiging van het pand. Door onze kennis van de woningmarkt, kunnen wij u goed informeren over de voor- en nadelen van de woning.
Na de bezichtiging, ondersteunen en adviseren wij u bij het uitbrengen van een bod, en de daarop volgende onderhandelingen. Is de koop rond, dan begeleiden wij het gehele traject, tot aan het tekenen van de akte van levering bij de notaris en de oplevering van uw nieuwe woning.

Bent u geïnteresseerd in begeleiding bij de aankoop van een woning, klik hier.