Verkoop - Van Ruijven

Verkoop

Van Ruijven Makelaardij is bedreven in aan- en verkoopbemiddeling van woningen en agrarisch onroerend goed. Daarnaast hebben wij de nodige ervaring op het gebied van verkaveling.

Agrarisch
De verkoop van agrarisch onroerend goed verloopt grotendeels hetzelfde als de verkoop van een woning. Bij het opnemen van de waarde van uw bedrijf letten wij echter ook op alle factoren die juist bij de verkoop van een tuinbouwbedrijf zo belangrijk zijn. Aan de bepaling van de waarde en de verkoopprijs, gaat dus een heel traject vooraf.
Het in de markt plaatsen van het bedrijf kan door de gegevens van uw bedrijf te versturen naar andere makelaars met een specialisatie in de tuinbouw, en zoekende klanten uit ons bestand actief te benaderen. Maar net als bij de verkoop van een woning, is hier ook de mogelijkheid om te adverteren op internet en in kranten. Wij adviseren u daarbij, maar de keuze is uiteindelijk aan de klant zelf.
Uiteraard begeleiden wij ook bij de verkoop van agrarisch onroerend goed het gehele traject van bezichtigingen, onderhandelingen, koopovereenkomst en oplevering.

Bent u geïnteresseerd in begeleiding bij de verkoop van agrarisch onroerend goed, klik hier.

Woningen
Bij het verkopen van uw woning, is professionele hulp bijna altijd wenselijk. Wanneer u als klant besluit de hulp van Van Ruijven Makelaardij in te schakelen, zetten wij alles in het werk om uw woning te verkopen. Hiertoe komen wij eerst naar uw woning toe om de waarde ervan op te nemen. Aan de hand hiervan geven wij een advies voor de vraagprijs. Vervolgens stellen wij een gegevenslijst op, met onder andere een lijst van roerende zaken, en melden wij de woning aan bij de NVM Makelaars. Daarnaast is het mogelijk uw woning op Funda te presenteren en te adverteren in verschillende woningmagazines en kranten.
Zijn er gegadigden voor uw woning, dan begeleiden wij de bezichtiging. Ook bieden wij de mogelijkheid om een open huis te organiseren. Zodra er een bod op uw woning wordt uitgebracht, begeleiden wij de onderhandelingen. En hebben die onderhandelingen tot een goed resultaat geleid, dan stellen wij de koopovereenkomst op, en ondersteunen wij het gehele traject tot aan de oplevering van uw woning.

Bent u geïnteresseerd in begeleiding bij de verkoop van uw woning, klik hier.